Sterilizacija in kastracija zapuščenih mačk, 1. 3. do 10.3.2017

Iz BitnjeWiki
Redakcija dne 19:59, 28. februar 2017 od Mirjana Jurjevec (Pogovor | prispevki)
(prim) ← Starejša redakcija | poglejte trenutno redakcijo (prim) | Novejša redakcija → (prim)
Skoči na: navigacija, iskanje

Sterilizacija in kastracija zapuščenih mačk

Mestna občina Kranj bo z namenom preprečitve nekontroliranega razmnoževanja zapuščenih mačk in širjenja morebitnih bolezni od 1. marca do 10. marca 2017 s pomočjo Zavetišča Perun na Blejski Dobravi, Branko Pirc s. p., in veterinarske ambulante Medicovet, d. o. o., izvajala pomladno akcijo sterilizacije oziroma kastracije brezdomnih, prostoživečih mačk na območju mestne občine Kranj. Živali bodo po posegu označene.

Kdor ve za lokacije na območju mestne občine Kranj, kjer se zadržujejo zapuščene živali, naj to sporoči na telefonsko številko 04/2373 130 (Barbara Čirič).

Problematika zapuščenih mačk pa se vsekakor hitreje rešuje tudi z odgovornim ravnanjem občanov, ki vas ponovno prosimo: hranite le tiste mačke, za katere ste pripravljeni poskrbeti tudi sicer (sterilizacija, kastracija, obisk veterinarja); sterilizirajte in kastrirajte svoje živali ter se tako izognite rojstvu nezaželenih mladičev. Zavedajte se, da imeti žival pomeni odgovornost in skrb, ki vam bo pa povrnjena z ljubeznijo in toplino.

http://www.kranj.si/KRANJ_SI,,kranj_moje_mesto,aktualno,novice.htm&showNews=NEWSAJYSRX224201783348&cPage=1

Osebna orodja
Imenski prostori
Različice
Dejanja
Navigacija
notranje povezave
obvestila
Pripomočki