Marjana Jekovec

Iz BitnjeWiki
Skoči na: navigacija, iskanje

Marjana Jekovec

Rojena sem v Kranju leta 1956, kot deveti otrok v družini. Leta 1976 sem se priselila v Bitnje, kjer sva si z možem ustvarila svoj dom in družino z dvema hčerkama. V tem letu sem dokončala petletni študij na Vzgojiteljski šoli v Ljubljani in že tretje desetletje je minilo, kar opravljam dela in naloge vodje vrtca in delo vzgojiteljice v vrtcu Biba v Bitnjah. Želja po novem znanju mi je bila vzpodbuda, da sem se dodatno izobraževala ob delu. Tako sem končala visokošolski študij na vzgojiteljski šoli. V veselje mi je delo z otroci in menim, da je bila moja poklicna odločitev pravilna.

Vrtec Biba je v času, ko opravljam tu delo postal center kulturnih dejavnosti in družabnega življenja za otroke in starše, ki prihajajo k nam. Otroci in starši se spominjajo lepih doživetij tudi ko ne obiskujejo več vrtca.

Želim, da gre razvoj našega kraja naprej, želim si nov vrtec in skupaj s krajani menim, da lahko uresničujemo nadaljnji razvoj. Ob tem bom sama prispevala kar bo v moji moči. Zavedam se še naprej, da so mi energijski generator naši najmlajši, saj se bom z njimi še naprej " igrala", jim bogatila njihov vsakdan in se tudi sama marsikaj naučila. Zato gradimo na tem, da poskrbimo za naše najmlajše.


NAZAJ

Želim dodati članek | Spisek internetnih strani | www.bitnje.si | Peskovnik
Osebna orodja
Imenski prostori
Različice
Dejanja
Navigacija
notranje povezave
obvestila
Pripomočki